Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Guild War 2

2011.03.16. 18:56 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: guild wars guild wars2

Mint azt Ti is tudjátok már rég elkezdődött a Guild Wars 2 fejlesztése. A játék fejlesztői tavaly még azt mondták, hogy idén év elején (már elmúlt) kezünkbe vehetjük a folytatást.

Guild Warsról bővebben

A Guild Wars egy CORPG, ami merőben más mint az MMORPG. A játékban két féle karaktert hozhatunk létre egy RP és egy PVP "fajtát". Az RP karakter 1-es szinten, míg a PVP-s karakter maximális 20-as szinten kezd. A PVP karakterrel már mehetünk is harcolni a többiekkel.

Mint minden RPG-ben, itt is fontos szerep jut a fejlődésnek. A játék egyik legnagyobb különlegessége, hogy amint kitesszük a lábunkat a városból egy egyedi térképre kerülünk, ahol nem futhatunk össze senki ember fiával. Nem üti le senki a mobunkat és nem lopja el senki a keményen megszerzett zsákmányunkat sem.

Még a városban létrehozhatunk egy csoportot, így velük együtt mehetünk kalandozni, de csak velük! Van egy másik megoldás a nehezebb questekhez, ha zsoldosokat bérlünk. Ők elkísérnek minket a küldetésre és teszik a dolgukat, persze pénzért.

Előfordulhat, hogy a küldetést nem tudjuk befejezni vagy nem jutunk el odáig, mert a szörnyek erősebbnek bizonyulnak. Ilyen esetben nem vesztünk semmit, sem XP-t, sem pénzt, mindössze egy büntetést kapunk (15% mínusz a HP-nak és az MP-nek). Ez könnyen ledolgozható a földeken vagy a városba érve lenullázhatjuk.

A Guild Warsnak számos kiegészítője megjelent ezidáig, amik új kasztokat és számos egyéb újítást, kiegészítést adtak.

Most azonban eljött az ideje a Guild Wars 2-nek, az új kornak!

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr682745139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása