Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Kaszt - Elementalista

2011.05.24. 07:19 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: kaszt guild wars2 guild wars 2 elementalista

Az elementalista a természet erőit hívja segítségül a harcokban. Megidézi a tüzet, a vizet, a levegőt és a földet. Annak ellenére, hogy az elementalista nem a legszívósabb, óriási sebzéseket tud okozni távolról, még mielőtt az ellenfele megpróbálná megsebezni. Az elementalistát nemcsak a támadó ereje, hanem a sokoldalúsága is félelmetes harcossá teszi.

 

A helyett, hogy a fegyvereit cserélgetné a különböző helyzetekben, ő inkább a különféle elemeket cserélgetni a helyzetnek megfelelően. Van akit a tűzzel és van akit a vízzel tesz egyenlővé a nullával. Amikor az elementalista megismerte a négy elemet további bónuszokat is kap!

A következőkben majd bemutatjuk a négy elemet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr1003121987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása