Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Kaszt - Elementalista osztályok

2011.06.10. 07:28 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: föld tűz levegő víz elementalista

Nézzük akkor a 4 elemet.

Tűz elementalista

A tűz elementalista egyszerre több ellenfelet is tud sebezni. Tűzbe borítja alattuk földet vagy tüzes poklot zúdít rájuk eső formájában. Miért csak egy ellenfelet sebezne, ha többet is tud? A tűz elementalista ezen kívül minden olyan lénynek sebzést okoz, aki hozzáér.

Levegő elementalista

A levegő mesterei a szél és a villám erejét hívják segítségül. Ezekkel konkrét célpontot támadva óriási sebzéseket tudnak okozni. Az elementalista ujjaiból káprázatos villám törnek elő, melyek elvakítják ellenségeit. Mikor egy elementalista megismeri a levegőt, akkor közelben lévő ellenségeit folyamatos villámok nyaldossák.

Víz elementalista

A víz mesterei lemondanak a nagy sebzésekről, a halálos tűzesőről és villámról, inkább az ellenfelük mozgását akadályozzák. Csúszós földön, megfagyasztott lábakkal nehéz felvenni a harcot a víz elementalistával, így minden úgy történik, ahogy azt ő szeretné. A víz mestereinek barátai folyamatosan gyógyulnak a környezetében.

Föld elementalista

Veszélyes helyzetekben jó, ha van egy föld elementalista ismerősünk, aki segíthet rajtunk. A föld erejét használva védelmezi magát és csapatát az ellenség rohamaitól. Kő görgeteg, földrengés, vulkán kitörések várják támadóit. A föld elementalista automatikus védelmet kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr783121997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása