Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Fajok - Emberek

2011.03.17. 21:07 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: ember faj guild wars 2

Az emberek birodalma a legostromlottabb vidék Tyriában. Régi és új ellenségek egyaránt az emberek földjére pályáznak. Az emberi faj mindezek ellenére életben maradt és utolsó leheletéig védelmezi határait, hogy fennmaradhasson Tyria földjén.

Az emberek legnagyobb városa, Divinity's Reach ragyogva hirdeti Kryta reményét, az emberek reményét.

Az emberek rövid története

Az emberek eredetileg a világ déli feléből érkeztek Tyriába. Hamar elfogalták maguknak Orrt, Krytát és Ascalon, kiszorítva más fajokat, például a kentaurokat és a charr fajt. A folytonos belső viszályok és háborúk úgy meggyengítették az emberek birodalmát, hogy már nem tudták visszaverni a charrok Ascalon elleni támadását.

Ascalon elesett a charr mágia, a Searing előtt. Adelbern király népét, egy erős átok segítségével szellemmé változtatta át, inkább, mintsem elhagyják a birodalom területét. Orr eltűnt a tengerben és majd csak pár év múlva emelkedett újra ki, az élőhalott Elder Dragon Zhaitan uralma alatt. Lion's Arch elöntött városát több faj kétkezű munkája építette újra. Kryta polgárháborús terület lett, csak a hősöknek köszönheti, hogy még mindig az emberi faj uralma alá tartozik.

Minden külső és belső viszályt, háborút leszámítva az emberi faj tartja magát, mi több, egy olyan világban fejlődik, virágzik, mely napról napra veszélyesebb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr543105537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása