Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Charr történelem

2011.04.21. 11:29 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: történelem guild wars2 guild wars 2 charr

A charr faj a Shiverpeaks keleti részéről származik, még jóval azelőttről, hogy az emberek megérkeztek volna. Azóta háborúznak az emberekkel, mióta kiűzték őket Ascalonból. Erőfeszítéseiket, hogy visszavágjanak az embereknek, csak az emberi istenek és a fejlett technológia akadályozta meg. Nem adták fel, vártak, majd végül sikeresen betörtek az emberek birodalmába. Habár Kryta messze volt, Orrt és Ascalont sikeresen visszahódították.

Azonban a charrok is keménye árat fizettek. Régi nagy légióit (Ash, Vér, Vas) a Láng Légió alá rendelték. A Láng Légiójában nők is harcolhattak, hisz erőben felvették a versenyt a férfiakkal. A háború megnyúlt, minden sikert a Láng Légiónak tulajdonítottak, ám a vereségért mindenki mást hibáztattak, kivéve a Láng Légiót.

A háború végén sikeresen elfoglalták Ascalont, de az ottani emberek királya, saját sötét mágiáját vetette be. Saját népét megfosztotta testüktől és szellemként hátrahagyta őket, hogy őrizzék a földeket. A Láng Légiója végül megnyerte a csatát, de a győzelem egy belső felkelésben ért végett.

A charr nőstények dacoltak a szabályokkal és a lázadók mellé álltak. Végül az Ash, a Vas és a Vér légiók is csatlakoztak a felkelőkhöz, miután a felkelők vezére, Kalla Scorchrazor sikeres tárgyalásokat folytatott a Vas légió vezetőivel.

Együttes erővel újra átvették az uralmat a Láng Légió sámánjai felett és visszanyerték a charr faj irányítását. A Vas Légió azóta is Ascalon meghódításával foglalkozik.

A charr az emberekhez hasonlóan több fronton is is harcol. Harcol a belső lázadásokkal és harcol az emberekkel. A Láng Légió nem tört meg, próbálja visszaszerezni a vezető szerepét. Élők és holtak egyaránt harcolnak Ascalon irányításáért. Az emberek tovább küzdenek Ebonhawke-i erődjükből a charr uralom ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr453113846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása