Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Belső, külső konfliktusok

2011.03.31. 00:37 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: fenyegetés ember kentaur viszályok guild wars2 guild wars 2

Külső fenyegetések

Mint azt írtuk is már, az emberek birodalma a legostromlottabb. Annak ellenére, hogy Divinity's Reach-től elég hosszan húzódik az emberek erős birodalma - mely menedéket ad a farmereknek és a köznépnek - számos erő gyengíti Krytát.

Kentaur

A védelem ellenére számolni kell a kentaurok támadásaival, akik a hegyek rejtekéből érkeznek portyáikra. A kentauroknak több fajtájuk van. A legerősebb és legagresszívabb faja a Modniir, mely nemrég alapozta meg vezető szerepét a kentaurok között.

A gyengébb Tamini és Harathi fajtákat nagy nyomás alatt tartja és Kryta elleni támadásra ösztönzi. Ezek a fosztogatások és rajtaütések egyre többször érik el Divinity's Reach kapuit.

Ám az emberek birodalmának vannak belső ellenségei is. Számos rabló banda alakult olyan területeken, ahová a törvény keze nem ér el. Ezek a bandák gyakran környező lakosokból állnak szerveződnek fosztogató csapattá.

A nép védelemmel a Seraph van megbízva, de sajnos nem tud mindenhol otthon, ahol szüksége lenne rá, hisz több az ellenség, mint amivel megbirkózhatna.

Kryta belső viszályai

Sajnos, mintha ez nem lenne elég, Krytát belső viszályok is gyengítik. Jennah királynő és szeretett népe viszonyát a nemesség próbálja aláásni. Sokszor ássák alá az egyenlőségi törekvéseit, a charrokkal való fegyverszünetet és egyéb rendelkezéseit. A Kamara a cselszövés és az intrika melegágya.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr953113228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása