Guild Wars 2

A Guild Wars 2 manapság az egyik legjobban várt MMORPG. A szabadság, a lehetőségek és nem utolsósorban az "ingyenes" hivatalos szerverek használata miatt várják az MMO-k hívei.

Játékok

Drakensang Online - Fantasy online Ramacity - Városépítés online

Címkék

Kaszt - Harcos

2011.05.12. 20:21 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: harcos kaszt guild wars2 guild wars 2

A harcos mestere a fegyvereknek. A harcban az erőre, a gyorsaságra, a szívósságra és nehéz páncélra támaszkodva küzd az ellenségeivel. A harcos igazi ereje az adrenalinban rejlik.

 

Az adrenalin teszi legyőzhetetlenné a harcost, megnöveli ütési erejét, minden pillanatban, amikor bekapcsolja skilljét. Minden fegyver rendelkezik egy robbanó tulajdonsággal, amit a harcos aktiválhat az adrenalin segítségével. A harcos a robbanó skillt bármikor használja, de minél több adrenalint áldoz rá, annál erősebbet sebez. A robbanó skillből is többféle van, amik aktiválásához eltérő feltételekre van szükség.

Minden fegyver másra jó és más-más stílusban lehet vele játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://guildwars2.blog.hu/api/trackback/id/tr533121093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása